Kanneltalo kuuluu kaikille!


Kanneltalo on  rouhea teatteri- ja konserttitalo Kannelmäen aseman vieressä. Saapuessasi Kanneltaloon kohtaat Sitratorilla elämän koko kirjon. Kanneltalon ovi on auki kaikille. 

Taloa isännöi Helsingin kulttuurikeskus, joka vastaa teatteri- ja konserttisalin, gallerian ja aulatilan vuokraamisesta sekä ohjelmatarjonnasta ja koordinoi talossa järjestettäviä taidekasvatusprojekteja. 


Liity kanta-asiakkaaksi ja seuraa somessa!

Kanta-asiakkaana saat etuja ja kuulet Kanneltalon uutiset ensimmäisten joukossa! 
Järjestämme kanta-asiakkaille myös tapahtumia, kuten ennakkonäytöksiä esityksistä. Noin kerran kuukaudessa ilmestyvä sähköinen kanta-asiakaskirje sisältää uutisia, ohjelmatärppejä, etuja ja kilpailuja. Kanta-asiakkaat saavat halutessaan myös kausiesitteen kotiin kannettuna kaksi kertaa vuodessa.


Voit liittyä Kanneltalon kanta-asiakkaaksi täyttämällä lomakkeen, joka löytyy alla olevan linkin takaa. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista. 


Olemme osa Helsingin kulttuurikeskusta!


Helsingin kulttuurikeskus on taiteen, kulttuurin ja luovuuden edistäjä, joka kehittää kulttuurisesti rikasta pääkaupunkiseutua. Kaupunkilaisille suunnattuja palveluja ovat kulttuuritapahtumat, esitykset, näyttelyt, kurssit ja taidekasvatus. Kulttuurikeskus haluaa varmistaa, että kulttuuri ja taide on monimuotoista ja kaikkien kaupunkilaisten saavutettavissa.

Kulttuurikeskukseen kuuluu seitsemän toimitaloa: keskustassa Savoy-teatteri, lasten ja nuorten taidekeskus Annantalo sekä kansainvälinen kulttuurikeskus Caisa ja eri kaupunginosissa toimivat Kanneltalo, Malmitalo, Stoa ja Vuotalo. Talot järjestävät oman profiilinsa mukaista ohjelmaa läpi vuoden. Kesäisin myös Espan lava täydentää Helsingin kulttuurikeskuksen ohjelmatarjontaa. Toimipaikkojen tapahtumat toteutetaan tiiviissä yhteistyössä helsinkiläisen taide- ja kulttuurikentän kanssa. 

Lisäksi kulttuurikeskus jakaa avustuksia ja apurahoja taide- ja kulttuurialan organisaatioille, yhteisöille ja taiteilijoille sekä tarjoaa taiteilijoille hyvin varustettuja esitystiloja eri puolilta Helsinkiä. Ateljeetiloja ammattitaiteilijat voivat hakea Harakan saaresta, ja Eläintarhan huvila tarjoaa tukea vierailevien ulkomaalaisten taiteilijoille asumiseen.