Kanneltalo kuuluu kaikille!


Kanneltalo on  rouhea teatteri- ja konserttitalo Kannelmäen aseman vieressä. Saapuessasi Kanneltaloon kohtaat Sitratorilla elämän koko kirjon. Kanneltalon ovi on auki kaikille. 

Taloa isännöi Helsingin kulttuurikeskus, joka vastaa teatteri- ja konserttisalin, gallerian ja aulatilan vuokraamisesta sekä ohjelmatarjonnasta ja koordinoi talossa järjestettäviä taidekasvatusprojekteja. 


Liity kanta-asiakkaaksi ja seuraa somessa!

Kanta-asiakkaana saat etuja ja kuulet Kanneltalon uutiset ensimmäisten joukossa! 
Järjestämme kanta-asiakkaille myös tapahtumia, kuten ennakkonäytöksiä esityksistä. Noin kerran kuukaudessa ilmestyvä sähköinen kanta-asiakaskirje sisältää uutisia, ohjelmatärppejä, etuja ja kilpailuja. Kanta-asiakkaat saavat halutessaan myös kausiesitteen kotiin kannettuna kaksi kertaa vuodessa.


Voit liittyä Kanneltalon kanta-asiakkaaksi täyttämällä lomakkeen, joka löytyy alla olevan linkin takaa. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista. 


Olemme alueellinen kulttuurikeskus Helsingissä

Kanneltalo on yksi Helsingin kaupungin kulttuuri ja vapaa-aika -toimialan yleisten kulttuuripalveluiden toimipaikoista, joita ovat Pohjois-Helsingissä Malmitalo, itäisessä Helsingissä Stoa ja Vuotalo sekä keskustassa Savoy-teatteri, lasten ja nuorten taidekeskus Annantalo ja monikulttuurinen Caisa.

Talot järjestävät oman profiilinsa mukaista ohjelmaa läpi vuoden. Kesäisin myös Espan lava täydentää tarjontaa. Toimipaikkojen tapahtumat toteutetaan tiiviissä yhteistyössä helsinkiläisen taide- ja kulttuurikentän kanssa.