Tietoa meistä


Kanneltalo on rouhea teatteri- ja konserttitalo, joka sijaitsee Kannelmäen juna-aseman kupeessa, 13 minuutin junamatkan päässä Helsingin päärautatieasemalta. Kanneltalon salissa esitetään vuosittain useita kantaesityksiä sekä monipuolista vierailuohjelmistoa. Esitystoiminnan lisäksi Kanneltalo on Kaarelan alueen asukkaiden yhteinen olohuone. Viihtyisä aula tarjoaa vapaata oleskelutilaa, korkea galleria kutsuu tutustumaan vaihtuviin näyttelyihin ja kahvilassa järjestetään maksuttomia esityksiä ja tapahtumia. Saman katon alta löytyy myös kirjasto, työväenopisto ja nuorisotalo.


Liity kanta-asiakkaaksi ja seuraa somessa!

Kanta-asiakkaana saat etuja ja kuulet Kanneltalon uutiset ensimmäisten joukossa! 
Järjestämme kanta-asiakkaille myös tapahtumia, kuten ennakkonäytöksiä esityksistä. Noin kerran kuukaudessa ilmestyvä sähköinen kanta-asiakaskirje sisältää uutisia, ohjelmatärppejä, etuja ja kilpailuja. Kanta-asiakkaat saavat halutessaan myös kausiesitteen kotiin kannettuna kaksi kertaa vuodessa.


Voit liittyä Kanneltalon kanta-asiakkaaksi täyttämällä lomakkeen, joka löytyy alla olevan linkin takaa. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista. 


Olemme alueellinen kulttuurikeskus Helsingissä

Helsingin kaupunki kehittää kulttuurisesti rikasta pääkaupunkiseutua edistämällä taidetta, kulttuuria ja luovuutta. Kaupunkilaisille suunnattuja palveluja ovat kulttuuritapahtumat, esitykset, näyttelyt, kurssit ja taidekasvatus. Helsingin kaupunki haluaa palveluillaan varmistaa, että kulttuuri on monimuotoista ja kaikkien saavutettavissa.

Kanneltalo on yksi Helsingin kaupungin kulttuuri ja vapaa-aika -toimialan yleisten kulttuuripalveluiden toimipaikoista, joita ovat Pohjois-Helsingissä Malmitalo, itäisessä Helsingissä Stoa ja Vuotalo sekä keskustassa Savoy-teatteri, lasten ja nuorten taidekeskus Annantalo ja monikulttuurinen Caisa.

Talot järjestävät oman profiilinsa mukaista ohjelmaa läpi vuoden. Kesäisin myös Espan lava täydentää tarjontaa. Toimipaikkojen tapahtumat toteutetaan tiiviissä yhteistyössä helsinkiläisen taide- ja kulttuurikentän kanssa.