Näin järjestät tapahtuman Kanneltalossa

Vuokraa teatteri- ja konserttisali

Kanneltalon teatteri- ja konserttisalin kapasiteetti on 227. Lisäksi salissa on 4 pyörätuolipaikkaa ja 4 avustajan paikkaa. Näyttämön koko on 14 m x 7 m. Salissa on erinomainen akustiikka ja ammattiproduktioiden vaatimukset täyttävä ääni- ja valotekniikka. Kanneltalon tekninen henkilökunta on tapahtuman käytettävissä tarpeen mukaan.

Tilamme ovat hyvin suosittuja ja haluttuja. Valitsemme tuotannot tuleville esityskausille vähintään puoli vuotta aiemmin. Otathan yhteyttä hyvissä ajoin.

Hinnasto

  • Kulttuuri- ja taidetilaisuudet, tuntihinta 100 €. 
  • Harjoitus- ja rakentamiskäyttö, tuntihinta 40 €. 
  • Flyygeli Steinway & Sons (sisältää virityksen) 150 €/kerta.
  • Juhla- ja kokouskäyttö, tuntihinta 120 €. 
  • Muu käyttö, tuntihinta 150 €. 
  • Talon toimintaan oleellisesti kuuluvasta, pysyvästä toiminnasta, voidaan harkinnan mukaan myöntää vuokrasta alennusta 10–30 %.
  • Ammatillisille lasten ja nuorten kulttuuritilaisuuksille voidaan antaa salin vuokrasta erikseen sovittava alennus, enintään 50 %. 

Hintoihin sisältyy alv 24 %. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään.
​​​​​​​

Tiedustelut Kanneltalon kulttuurituottajalle.

Tapahtuman myyntiinpanoa varten tarvitaan lipunmyyntisopimus. Lataa sopimus, tutustu sopimusehtoihin ja toimita täytetty sopimus sähköpostitse osoitteeseen kanneltalo.info@hel.fi 

Järjestä tapahtuma yhteistuotantona

Yhteistuotannossa jaetaan lipputuloja esimerkiksi 70 % yhteistyökumppanille, 30 % Kanneltalolle. Yhteistuotannossa on huomioitava, että

1)    yhteistyökumppani on tapahtuman pääjärjestäjä
2)    yhteistyökumppani ja Kanneltalo sopivat lippujen hinnat yhdessä
3)    yhteistyökumppani solmii lipunmyyntisopimuksen Kanneltalon kautta Lippu.fi:n kanssa
4)    Lippu.fi tilittää tapahtuman lipputulot yhteistyösopimuksen mukaisesti
5)    yhteistyökumppani maksaa lipputuloista arvolisäveron 10 % oman alv -velvollisuutensa ja lain mukaan

Yhteistuotannon lipunmyynti

Kanneltalon liput myydään Lippu.fi:n kautta. Yhteistyökumppanilla ei ole oikeutta käyttää muuta valtakunnallista lipunmyyntijärjestelmää, kumppani voi kuitenkin itse myydä osan tapahtuman lipuista. 

Mikäli yhteistyökumppanina on yksityishenkilö, tapahtumasta tilitettävät varat voidaan tilittää vain palkkiopalveluiden kautta. Eli yksityishenkilöllä on oltava voimassa oleva sopimus jonkin palkkiopalvelun kanssa.

Mikäli yhteistyökumppanina on yksityisen elinkeinonharjoittaja tai yritys, sen on oltava rekisteröitynä ennakonperintärekisteriin ja rekisterimerkinnän on oltava voimassa.

Tapahtuman myyntiinpanoa varten tarvitaan lipunmyyntisopimus. Lataa sopimus, tutustu sopimusehtoihin ja toimita täytetty sopimus sähköpostitse osoitteeseen kanneltalo.info@hel.fi 

Tekijänoikeudet

Yhteistyökumppani vastaa kaikista tapahtumaan liittyvien oikeuksien hankkimisesta ja niihin liittyvistä mahdollisista tekijänoikeuskorvauksista. 

Tekniset tiedot

Ilmoita tapahtumassa tarvittava tekniikka ja muut mahdolliset tekniset tiedot 6 viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse mirkka.saari (at) hel.fi

Tarvittaessa tapahtumasta pidetään tuotantopalaveri, jossa suunnitellaan tapahtuman teknisten tarpeiden ja harjoitusten mukaiset tarkemmat aikataulut.

Lisätietoja tekniseltä henkilökunnalta:
Tuotannonsuunnittelija ja valaistusmestari Mirkka Saari, 040 507 0084
Äänimestari Mauri Marin, 040 334 1081
Näyttämömestari Pekka Saukkonen, 050 546 8756

Kulttuurikaveritoiminnan liput

Kanneltalon lipuista voidaan varata enintään 10 lippua / tapahtuma kulttuurikaveritoimintaan. Liput ovat alennushintaisia.  Varaus toteutuu, mikäli varaushetkellä lippuja on vielä myytävänä. Kulttuurikaverin asiakas/asiakkaat maksaa/maksavat lipustaan 5 euroa. Itse kulttuurikaverille pääsylippu on maksuton. Kanneltalo ei korvaa tapahtumajärjestäjille saamatta jääneitä pääsylipputuloja, vaan kulttuurikaveritoiminnan hyväksyminen on Helsingin kaupungin asettama sopimusehto.

Kulttuurikaveritoiminta on kehitetty avuksi kaikille, joilla kulttuuritapahtumaan lähtemisen kynnys on korkea, joita yksin lähteminen ei houkuttele tai joille se on vaikeaa. Kulttuurikaveri tulee seuraksi, varaa liput ja avustaa tai opastaa tarvittaessa tapahtumaan. Lue lisää

Naulakko- ja kahvilapalvelut

Kanneltalossa on maksuton vartioitu naulakko. Vahtimestareiden palvelevat numerossa (09) 3103 2416. Kanneltalon kahvila hoitaa tarjoilut ennen tapahtumaa ja väliajalla. 

Avoin ohjelmistohaku ja residenssi

​​​​​​​


Haemme ohjelmistoomme ehdotuksia esittävien taiteiden, erityisesti teatterin ja sirkuksen, kantaesityksistä, ensi-illoista, vierailuista, tapahtumista ja tapahtumasarjoista. Haku on jatkuva. Yhteydenotot käsitellään saapumisjärjestyksessä ja ohjelmistoon valikoituvien ehdotusten tuotantotavat neuvotellaan tapauskohtaisesti. 

Uusilla tuotannoilla on mahdollisuus saada Kanneltalosta residenssi ohjelmistoon valitun produktion harjoituksia varten. Residenssitilana on teatteri- ja konserttisali. Residenssijaksot painottuvat kesäaikaan ja vuodenvaihteen tienoille ja ne toteutetaan ilman Kanneltalon teknistä henkilökuntaa. Mahdollisuuksien mukaan harjoituksia voi olla myös muissa Kanneltalon tiloissa.
​​​​​​​
Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut Kanneltalon kulttuurituottajalle.