Näin huolehdimme turvallisuudestasi

Kanneltalon galleriatilat avoinna

Kanneltalon galleriatilat avautuivat 1.6. turvallisuusrajoituksia noudattaen. Ne ovat avoinna talon aukioloaikojen mukaan. Tilassa saa olla vain se määrä henkilöitä, joka mahdollistaa turvavälien (2m) säilymisen. Vahtimestari toimii apuna tarvittaessa.
 
Käytä kasvomaskia!
Muistathan myös nämä ohjeet:
- Jos yskittää tai aivastuttaa, yski ja aivasta hihaan tai nenäliinaan
- Muista puhdistaa/desinfioida kädet ennen sisään tuloa ja pois lähtiessäsi
- Säilytä kahden metrin turvaväli muihin vierailijoihin
 
Talon kirjasto palvelee rajoitetusti. Katso kirjastoista lisätiedot: helmet.fi
Työväenopisto on kesän suljettu. Lue lisää: hel.fi

Katso tapahtumakohtaiset tiedot kalenterista:


Vuonna 2001 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten harrastustoiminta Kanneltalossa

 • Vuonna 2001 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten harrastustoiminta on käynnissä vain siihen jo aiemmin ilmoittautuneille, uutta toimintaa ei aloiteta. Ilmoittautuneille viestitään toiminnan alkamisesta suoraan.
 • Alle kouluikäisen lapsen huoltaja! Voit tuoda ja hakea lapsen, jos se on välttämätöntä, mutta oleskelu tiloissa on kielletty. Edellytämme kasvomaskin käyttämistä.
 • Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle.
 • Toiminnassa noudatetaan viranomaisten antamia terveysturvallisuusohjeita turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta ja kasvomaskien käyttämisestä.
 • Lue kysymyksiä ja vastauksia lasten harrastustoiminnasta tästä linkistä

  Kiitos yhteistyöstä!


Turvallisesti Kanneltalon tilaisuuksissa

Jotta voit osallistua tilaisuuksiimme ilman turhaa huolta, olemme:

 • rajoittaneet salitapahtumiin osallistuvan yleisön ja myytävien lippujen määrää
 • keskittäneet lippujen myynnin verkkoon www.lippu.fi
 • lisänneet tiloissamme turvalliseen käyttäytymiseen ohjaavaa opastusta ja ohjeistusta
 • laittaneet käsidesiä helposti saataville
 • huolehtineet tavallistakin tehokkaammin tilojen siivouksesta ja erilaisten pintojen puhdistuksesta
 • huolehtineet turvaväleistä saleissa ja muissa tiloissamme


Noudatamme hallituksen ja viranomaisten määräyksiä myös kasvomaskien käytöstä

Suosittelemme, että yli 12-vuotiaat käyttävät tiloissamme ja tilaisuuksissamme kasvomaskia. Kanneltalon tiloissa ja saleissa huolehditaan turvaväleistä ja henkilökunta opastaa toimimaan tiloissa oikein.  Tapahtumissa voi käyttää myös suojakäsineitä. Asiakas on itse vastuussa omasta maskin käytöstään, maskien ja hanskojen hankkimisesta ja tästä aiheutuvista kustannuksista.


Tutustuthan näihin turvaohjeisiin jo ennen kuin osallistut kulttuurikeskusten tapahtumiin

Ethän tule tapahtumiin sairaana
Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita eli nuhaa, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai kuumetta, jääthän kotiin.

Pese kädet
Koronavirustartunta vältetään parhaiten huolehtimalla käsihygieniasta, joten pidäthän hyvää huolta käsien puhtaudesta. Tiloissamme on tarjolla käsidesiä ja paikka käsienpesulle.

Muista turvaväli
Virus tarttuu herkästi lähikontaktissa. Jos infopisteellämme tai muissa tiloissamme on jonoa, odotathan hetken ja huomioit riittävän etäisyyden muihin asiakkaisiin. Istuthan salissa riittävän etäisyyden päässä muista. 

Käytä kasvomaskia
Suosittelemme yli 12-vuotiaille kasvomaskin käyttöä tiloissamme ja tilaisuuksissamme.

Yski ja aivasta oikein
Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla yskiessäsi tai aivastaessasi. Heitä käytetty nenäliina saman tien roskiin. Mikäli sinulla ei ole nenäliinaa, käytä hihasi yläosaa.

Kiitos huomaavaisuudestasi! 

Huomaathan nämä saapuessasi Kanneltalon esityksiin:

 • Olemme rajanneet salin katsojamäärää turvavälien mahdollistamiseksi. Paikkanumerot eivät tästä syystä ole voimassa. ​Otamme saliin yleisöä enintään puolet salin paikkamäärästä, eli maksimissaan 115 katsojaa. Kahvilan stagen vapaapääsyisiin tapahtumiin vastaanotamme 60 katsojaa. Kasvomaskeja käyttävä henkilökuntamme ohjaa yleisön saliin niin, että seurueiden väliin jää riittävät turvavälit.

 • Kanneltalon naulakko ei ole käytössä esitysten aikana. Voit poikkeuksellisesti ottaa kantamuksesi ja päällysvaatteesi mukaan saliin.​

 • Esityksemme järjestetään pääasiassa ilman väliaikoja turhan liikehdinnän välttämiseksi. Kanneltalon kahvila palvelee ennen esityksen alkua. ​

 • Salin ovet avataan 20 minuuttia ennen esitystä, jotta aulaan ja saliin ei synny ruuhkia. Huomioithan ajankäytössäsi, että saapuminen ja poistuminen vievät normaalia enemmän aikaa. ​

 • Voit ostaa pääsylippusi lippu.fi-verkkokaupasta kontaktittomasti. Kun varaat ja ostat  lipun, tarkistathan, että asiakastietosi ovat oikein. Haluamme tavoittaa sinut korona-ajan ohjeidemme päivittyessä. Lisäksi meidän on hyvä tietää, keitä esityksessämme on mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseksi. ​

​​​​​​​​​​​​​​Seuraamme jatkuvasti koronavirusepidemiaan liittyvää viranomaistiedotusta ja informoimme asiakkaitamme mahdollisista korona-ohjeistuksiin tulleista muutoksista mahdollisimman pian. 

Kaupungin kulttuurikeskuksissa, Annantalossa, liikuntapaikoilla, kirjastoissa, museoissa, taidemuseo HAMissa, nuorisotaloissa ja  kaupunginorkesterin konserteissa huolehditaan asiakasturvallisuudesta monin toimin, avaa linkki: turvallisuusnäkökohdat huomioitu kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluissa