Kanneltalo

Välkommen till Gamlasgården

Gamlasgården är ett teater- och konserthus vid Gamlas järnvägsstation, 13 minuter tågledes från järnvägsstationen i centrum. Flera urpremiärer och mångsidigt med gästprogram syns varje år på Gamlasgårdens scen. Utöver teater- och konsertverksamheten är Gamlasgården också ett gemensamt vardagsrum för områdets invånare. Den trivsamma aulan har rum för fri vistelse, det höga galleriet bjuder in till olika utställningar och i caféet arrangeras avgiftsfria uppträdanden och evenemang. Under samma tak finns också ett bibliotek, ett arbetarinstitut och en ungdomsgård.

Bli stamkund och följ oss i social media

Som stamkund får du förmåner och är bland de första som får höra vad som händer på Gamlasgården. Vi ordnar också stamkundsevenemang, såsom förhandsvisningar av uppträdanden för våra stamkunder. Det elektroniska nyhetsbrevet som utkommer en gång per månad innehåller nyheter, programtips, stamkundsförmåner och tävlingar. Stamkunder får också om de så önskar säsongsbroschyren hemskickad två gånger per år.
Du kan bli stamkund på Gamlasgården genom att fylla i blanketten som du hittar via länken nedan.

Du hittar oss också på Facebook och Instagram. 


Vi är en del av Helsingfors kulturcentral

Helsingfors kulturcentral främjar konst, kultur och kreativitet och utvecklar den kulturellt rika huvudstadsregionen. Tjänster riktade till invånarna är kulturevenemang, föreställningar, utställningar, kurser och konstfostran. Kulturcentralen vill garantera en mångsidig kultur och konst som är tillgänglig för alla stadens invånare.

Helsingfors stads sektor för kultur och fritid har totalt åtta kulturcentrum: Annegården, Caisa, Gamlasgården, Malms kulturhus, Månsasgården, Stoa, Savoyteatern och Nordhuset. Kulturcentrumen erbjuder helsingforsarna mångsidiga kulturtjänster som konserter, teaterföreställningar, utställningar, barnevenemang och konstundervisning. Sommartid ger även Esplanadscenen utomhuskonserter. Helsingforsborna och området för konst och kultur i Helsingfors samarbetar intensivt för evenemangen på kulturcentrumen.

Även motions-, ungdoms- och bibliotekstjänsterna, HAM Helsingfors konstmuseet, stadsmuseet samt stadsorkestern är tjänster under Helsingfors stads sektor för kultur och fritid.