Kanneltalo är för alla!

Välkommen till Gamlasgården

Gamlasgården är ett mångsidigt teater- och konserthus, som är beläget i närheten av Gamlas järnvägsstation, 13 minuters tågresa från Helsingfors huvudjärnvägsstation vid Ringbanan, som öppnades 2015, och alldeles invid Ringvägen.

Programmet fokuserar på teater och modern cirkus, utan att glömma övriga konstformer. För Gamlasgårdens programverksamhet ansvarar Helsingfors kulturcentral, som också ansvarar för teater- och konsertsalens, galleriets och foajéns uthyrning samt koordinerar projekt i konstfostran som ordnas i huset.

Bli stamkund och följ oss i social media

Som stamkund får du förmåner och är bland de första som får höra vad som händer på Gamlasgården. Vi ordnar också stamkundsevenemang, såsom förhandsvisningar av uppträdanden för våra stamkunder. Det elektroniska nyhetsbrevet som utkommer en gång per månad innehåller nyheter, programtips, stamkundsförmåner och tävlingar. Stamkunder får också om de så önskar säsongsbroschyren hemskickad två gånger per år.
Du kan bli stamkund på Gamlasgården genom att fylla i blanketten som du hittar via länken nedan.

Du hittar oss också på Facebook och Instagram. 


Vi är en del av Helsingfors kulturcentral

Helsingfors kulturcentral främjar konst, kultur och kreativitet och utvecklar den kulturellt rika huvudstadsregionen. Tjänster riktade till invånarna är kulturevenemang, föreställningar, utställningar, kurser och konstfostran. Kulturcentralen vill garantera en mångsidig kultur och konst som är tillgänglig för alla stadens invånare.

Till Kulturcentralen hör sju verksamhetslokaler: i centrum Savoy-teatern, Annegården, kulturcenter för barn och unga samt det internationella kulturcentret Caisa och Gamlasgården, Malms kulturhus, Stoa och Nordhuset som är verksamma i olika stadsdelar. Husen ordnar program enligt sin egen profil året runt. På somrarna kompletterar Esplanadestraden Helsingfors kulturcentrals programutbud. Verksamhetsställenas evenemang genomförs i tätt samarbete med konst- och kulturfältet i Helsingfors.