Arrangera

Kulturevenemang

Gamlasgårdens sal lämpar sig utmärkt för arrangemang av teater- och dansuppträdanden samt olika konserter. Representativa lokaler, täckande teaterteknik och vår kunniga personal hjälper dig att förverkliga ett uppträdande enligt dina önskemål. Caféscenen är ett avspänt men energiskt ställe för framträdanden. Publiken betjänas av Gamlasgårdens Kannel Café.

Teatersalen


En till akustiken utmärkt lokal för uppträdanden där man ordnar bl.a. teater-, dans- och cirkusuppträdanden samt akustiska och elförstärkta konserter. Läs mer

Caféscenen


Det är lätt att skapa en nära och energisk stämning på Caféscenen. På den låga scenen kan du komma nära publiken. 

Läs mer

Produktionssökning


Gamlasgårdens produktionssökning är öppen året runt. 

Läs mer

Så här ordnar du ett evenemang


Vi har här samlat de saker som du bör beakta när du ordnar ett uppträdande på Gamlasgården, samt detaljerade uppgifter om tekniken för uppträdanden.

Läs mer

Utställningar

Våra lokaler består också av ett rymligt konstgalleri, dit man söker utställningar två gånger per år. Yrkeskonstnärer har förträde. Tilläggsutrymme för en omfattande konstverkshelhet finns i foajén och cafét. På Kannel Café kan också amatörkonstnärer presentera sin konst. 

Galleriet


Gamlasgårdens galleri är en hög och ljus utställningslokal där också stora konstverk kommer till sin rätta. Till sin yta är galleriet 144m².

Läs mer

Caféets vitriner


På caféets väggar kan man hänga upp målningar, grafik och övriga tvådimensionella verk. Ett par centimeter djupa glasvitriner skyddar verken.

Läs mer

Möten och annan användning

På Gamlasgården hittar du en lämplig lokal för seminarier eller möten. Vi delar byggnaden med Arbetarinstitutet, Gamlas bibliotek och Ungdomsgården. Tilläggsuppgifter om respektive lokal ger den part som meddelats i samband med uppgifterna om lokalen.

Auditorier och klassutrymmen

Auditoriet med 116 platser och klassutrymmen för ca 30 personer administreras av Helsingfors finska arbetarinstitut.

Förfrågningar: opistoisanta.kanneltalo@opisto.hel.fi eller 09 310 88526

Kontakt

Bibliotekets allrum


Bibliotekets allrum är en öppen lokal som finns till för alla lekande och läsande. I denna lokal arrangeras bl.a. sagostunder, boktips, litteraturcirklar och olika evenemang. 

Kontakt 

Ungdomsgårdens sal


Salen uthyrs som mötesrum för organisationer samt för kursbruk. Salen rymmer ca 60 personer.

Kontakt

Beställ servering


Beställ en smaklig mötesservering på Café. Cafét har sittplatser för ca 60 personer.

Kontakt