26.05.2017 14.09

Kutsu Kannelmäen ja Malminkartanon asukkaille

Millainen olisi lasten ja nuorten unelmien Kannelmäki tai Malminkartano?

Helsingin kaupunki ja Me-Säätiö valmistelevat alueelle yhteishanketta, jonka tavoitteena on kehittää lasten ja nuorten hyvinvointia. Asukkaille järjestetään 30.5. Kanneltalossa ja 31.5. Malminkartanon kirjastossa tilaisuus, jossa he voivat esittää näkemyksiään ja toiveitaan alueen kehittämisestä lapsi- ja nuorisoystävällisemmäksi.

Hankkeen tavoitteena on kehittää Kannelmäen ja Malminkartanon lasten ja nuorten hyvinvointia. Hankkeessa yhdistyvät neljä hyvinvointiin vaikuttavaa tekijää: koulutus, harrastustoiminta, mielenterveys ja työ.

Keväällä 2017 järjestetään tilaisuuksia, joissa kartoitetaan asukkaiden toiveita ja kokemuksia palveluista. Tule siis mukaan kertomaan, millaisia lasten ja nuorten palveluja alueelle tarvitaan, mikä on hyvää ja mitä pitäisi kehittää. On tärkeää, että kaikki saavat kertoa asuinalueeseensa liittyvistä toiveistaan ja kokemuksistaan. Jokaisen omat näkemykset ovat yhtä tärkeitä ja oikeita. Vastaukset vaikuttavat lapsille ja nuorille tarjottaviin palveluihin. Siksi on erittäin tärkeää, että kaikki tulevat mukaan ja kertovat mielipiteensä.

Keväällä järjestetään asukastilaisuudet:

30.5.2017 klo 18 Kanneltalossa
31.5.2017 klo 18 Malminkartanon kirjastossa
Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:

Eeva Ahtee, projektipäällikkö, puh. 09 310 71253, eeva.ahtee@hel.fi
Anna Anttila, tutkija, puh. 09 310 89098, anna.anttila@hel.fi

Kuva © Helsingin kaupunginmuseo