29.05.2020 07.56

Kysymyksiä ja vastauksia kulttuurikeskusten avautumisesta yleisölle

Miten kulttuurikeskuksissa taataan asiakkaiden turvallisuus, kun ne avautuvat asiakkaille 1.6. alkaen?

Kulttuurikeskusten sisätiloihin on lisätty opastusta ja ohjeistusta turvavälien säilyttämiseksi. Kulttuurikeskusten henkilökunta seuraa asiakasmääriä ja turvavälien toteutumista tiloissa.

Sisätiloissa on tarjolla käsidesiä ja paikka käsienpesulle.

Tilojen siivousta on tehostettu. Kiinnitämme nyt erityistä huomiota tilojemme siivoukseen ja erityisesti erilaisten pintojen puhdistamiseen. Tilannetta seurataan aktiivisesti.

Seuraamme jatkuvasti koronavirusepidemiaan liittyvää viranomaistiedotusta ja informoimme asiakkaitamme mahdollisista korona-ohjeistuksiin tulleista muutoksista mahdollisimman pian.

Mitä toimintaa kulttuurikeskuksissa on 1.6. alkaen?

Kulttuurikeskusten galleriatilat avautuvat 1.6. alkaen, pois lukien Kanneltalon galleria, joka on remontissa kesän ajan. Gallerian näyttelyihin on vapaa pääsy ja ne ovat avoinna kulttuurikeskusten aukioloaikojen mukaisesti.

Kulttuurikeskusten piha-alueilla järjestetään ohjattuja Kaupunkitansseja kesällä. Tulethan Kaupunkitansseihin oman parin kanssa! Lisäksi kulttuurikeskuksissa järjestetään kesäkursseja lapsille ja nuorille. Malmitalossa järjestetään kesäkuussa kesäleffoja, joihin on vapaa pääsy. Annantalon piha-alueella ja A-lavalla on toimintaa koko kesän lapsille ja nuorille. Kaikissa tapahtumissa huolehditaan käsihygieniasta ja turvaväleistä ja osallistujien määrä on rajattu.

Milloin kulttuurikeskusten syksyn saliohjelmisto alkaa?

Kulttuurikeskusten syyskausi alkaa elokuun puolivälissä. Tarkemmat syksyn ohjelmistotiedot päivittyvät kulttuurikeskusten nettisivuille kesän aikana, lue lisää: www.annantalo.fi, www.caisa.fi, www.kanneltalo.fi, www.malmitalo.fi, www.stoa.fi, www.vuotalo.fi, www.maunulatalo.fi

Milloin syksyn ohjelmiston liput ovat myynnissä?

Osaan kulttuurikeskusten syksyn tapahtumista liput ovat jo myynnissä! Ajankohtaiset tiedot löydät kulttuurikeskusten nettisivuilta: www.annantalo.fi, www.caisa.fi, www.kanneltalo.fi, www.malmitalo.fi, www.stoa.fi, www.vuotalo.fi, www.maunulatalo.fi